Kontakt

CFCU – Drejtoria e Përgjithshme e Financimeve dhe Kontraktimeve për fondet e BE-së, Bankës Botërore dhe Donatorëve të tjerë, Ministria e Financave dhe Ekonomisë, Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Nr. 3 ; Tiranë, Shqipëri.

 cfcu-albania@financa.gov.al 

.

 Orari i punës: E hënë- E enjte 08:00 – 16:30, E premte 08:00 – 14:00

 

Dergoni pyetjen ose opinionin tuaj :